samarbejde er en stor del af vores DNA

Fællesskab er en vigtig faktor for udvikling og inspiration i vores arbejde. Derfor åbner vi gerne vores værksteder for andre nørder som os, trykteknikere og tidligere bogtrykkere, der savner de gamle maskiner samt kunstnere fra mange egne af Danmark og verden, der i kortere eller længere perioder "låner vores nøgle", låner vores idéer og giver os rig inspiration tilbage. Flere er tilbagevende gæster, som har løst fine opgaver på værkstederne - og er nu gode venner, som vi glæder os til at se igen, og igen....
Vores fælles arbejder kalder More Minds Projects.

 


more minds projects

JAPANSKE KUNSTHÅNDVÆRKERE
I efteråret udstillede en gruppe japanske kunsthåndværkere i Galleriet på Tversted Skole, og vi blev inviteret til at deltage som workshopholdere for at vise vores arbejdsmetoder, og give de japanske kunstnere en idé om, hvad værkstederne på Tversted Skole er og kan.
I stedet for en introduktion til cicero og andre typografiske måleenheder, lod vi dem lege….

JP.jpg

CMYK't
Henrik Røn er tryktekniker og arbejder på vores vingeautomat. I 2017 lavede Søren og Henrik et kursus for pædagoger i Hjørring Kommune, hvor de viste, hvad fine resultater man kan opnå med blot 4 farver.

TRACES
Kazuyo Imai er fra Japan og arbejder i bl.a. vores værksted, når hun opholder sig i Tversted. Vi arbejder med tyk med planter på papir, som vi bruger i blokke, kort, plakater m.v., - et projekt vi kalder Traces From My Path. Kazuyo maler med akvarel. Vi bruger samme planter, bare på forskellig vis og med vidt forskelllige resultater.
Det er egentlig ikke et fælles projekt, - mere en gensidig inspiration eller udveksling af idéer, faglig viden og teknikker.

PAPER ROAD
Håndlavet papir - dekoration af papir - bogbinding med håndlavet papir.
Et kursusforløb, hvor papiret rejser med hele vejen. Owe Björklund fra Zen Artpaper i Gøteborg underviser i papirmageri, Julie Arkell inspirerer til dekoration med pensel, nål og tråd, og Douglas Bevans fra Royal Academy i London lærte os de grundlæggende færdigheder i bogbinding.
Værkstederne stod åben under hele forløbet, så man frit kunne arbejde med sit eget projekt og egne idéer.

 


har du lyst til at være med?

Kunne du tænke dig at indlede et samarbejde med os, afholde en workshop i vores fine lokaler, så spørg! Udfyld felterne nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Navn *
Navn