Velkommen til MORE MINDS!

Marts 2019

9882 TVERSTED
Et nyt projekt, hvor vi arbejder med et postnummer, der engang tilhørte Tversted. Vi kræver hævd på postnummeret og signalerer, at vi bor et helt særligt sted, hvor mennesker er forskellige men elsker de samme værdier. Postnummeret er bindeled og overskriften for, at landsbyen og naturen omkring os er helt fantastisk. Kom selv og se!
Alle prints bliver forskellige, monoprints, og kan købes i webshoppen til kr. 225,-

Februar 2019

Et loppemarked i vores lokale kulturhus i Tversted, Klitgården, satte tanker i gang om genbrug. På grå karduspapir trykker vi forsider til nye blokke på grå karduspapir med en smuk, grøn farve, og limer sider af 100% genbrugspapir sammen i små blokke. Hvis du indleverer 1 kg papir til os, får du en blok gratis!

Januar 2019

I efteråret 2018 flyttede vi trykkeriet fra Galleriet over i skolebygningen. Vi havde fået vokseværk.
Hornsleth bogtrykkeri solgte os flere kabinetter, fyldt med skrift og klicheer, en vingeautomat yderligere og en fluessmækker, som kræver en kærlig hånd. Og så faldt vi også over en KORREX-Stuttgart korrekturpresse. Nu havde vi et pladsproblem.

Mellem jul og nytår fik vi løftet de tunge maskiner ind i de nyindrettede lokaler, hvor vi har dobbelt så meget plads, - nok til, at vi kan arbejde 6 mand på een gang.

Velkommen

På Tversted Skole i det nordlige Jylland har vi to værksteder, som er vores frirum, og som samtidig er samlingspunkt for mange gode kræfter. Henrik er tryktekniker og kommer, når vi har brug for hjælp og hans tekniske kunnen, eller når han har lyst til at genopdage sit "gamle" håndværk i fred og ro. Bent er pedel på Tversted Skole og en kæmpehjælp til alle de små opgaver, som vi ikke selv kan løse. Og heldigvis har letterpress også sneget sig ind i hans univers. Og han er god til det! Kazuyo er billedkunstner, som lister stille rundt omkring os eller alene, og skaber fine poetiske værker.

Vi bor på 20. år i Tversted og kunne ikke undvære vores sted. Her er åbne vidder og frisk luft, men den lille landsby har en fantastisk befolkning med mennesker af alle slags, nogle har boet her altid, andre er flyttet til. Forstår man værdien af forskellighed, så har vi tilsammen en meget stor kapacitet, og det giver mange muligheder.

Det er denne ånd, vi har på vores værksteder.